Το λαμπερό opening του beauty salon «nefertiti», με τα πιο γοητευτικά χαμόγελα, κορυφαία προϊόντα και τεχνικές ομορφιάς

Το λαμπερό opening του beauty salon «nefertiti», με τα πιο γοητευτικά χαμόγελα, κορυφαία προϊόντα και τεχνικές ομορφιάς

Πλημμύρισε γυναικόκοσμο και όχι μόνο το ολοκαίνουριο σαλόνι ομορφιάς Nefertiti στις εντυπωσιακές σάλες της Αγίου Ανδρέου 174, το περασμένο σαββατόβραδο στο πληθωρικό opening party του. Το επιτελείο της επιχείρησης υποδέχθηκε το κοινό για πέντε ώρες και έδωσε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των υπηρεσιών του, που υποκλίνονται με εγγυημένη τεχνογνωσία και κορυφαία προιόντα στην ομορφιά και την περιποίηση της σύγχρονης γυναίκας.

Μέσω του thebest.gr η ομάδα του Nefertiti εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την απήχηση της εκδήλώσης:

«Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο μεγαλύτερο party ομορφιάς που έγινε στην Πάτρα και γεμίσατε τον χώρο μας με μεγάλα χαμόγελα, κέφι και θετική ενέργεια! Ευχαριστούμε την εταιρεία Kryolan Hellas για την παρουσίαση της τεχνικής μακιγιάζ με αερογράφο αλλά και για όλα τα beauty tips που έδωσε στις φίλες μας η κεντρική makeupartist Margarita Birda .
Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της 1ο εταιρείας καλλυντικών προιόντων Juliette Armand και της εταιρείας LR Health & Beauty Greece & Cyprus που έδωσαν πολύτιμες συμβουλές και ενημέρωσαν τον κόσμο για τα προιόντα τους.
Tα χτενίσματα των μοντέλων όπως και των κυριών Ζάνα Τσαφούλια, Αλεξία Παππά επιμελήθηκε η Ελπιδα Μαστροκαλου (Golden Chic Hair)
Η ομάδα της Νεφερτίτη υπόσχεται πολλές ακόμα εκπλήξεις, τα καλύτερα έρχονται!